Om oss

Vi hjälper dig med dina underhållsbehov

Vi är ett nytt och hungrigt företag som siktar på att bli störst inom mark, skötsel och entreprenad, områden där vi erbjuder ett stort antal tjänster.

Med vår kunniga och erfarna personal, engagemang och hårt arbete ser vi alltid till att våra kunder är nöjda. Vi ser ett stort värde i långsiktiga relationer och har många nöjda och återkommande kunder.

Vi har beredskap dygnet runt så att vi alltid kan hjälpa dig med dina fastighetsbehov.

Vi har kunnig och självgående personal

Våra medarbetare kan lösa det mesta inom underhåll, vi har personal för många olika typer av uppdrag. Vår filosofi är att bara det bästa är gott nog. Det krävs erfaren, kunnig och självgående personal och effektiv ledning som kan samordna uppdragen. Vi handplockar därför de personer som passar bäst in i vårt team. Den sociala kompetensen är också viktig eftersom det är personalen som är ansiktet utåt. För oss är det lika viktigt att kunna ta kunden och kommunicera på ett bra sätt som att hantera en sopmaskin!

Med en kombination av ödmjukhet och jävlar anamma har vi vuxit till ett lönsamt och starkt bolag, något vi är mycket stolta över. Vårt mål är att alltid bli snäppet bättre och vi utmanar oss själva att tänka med miljömässigt och mer hållbart.

Produkter och tjänster av högsta kvalitet

Vi har drivit vår verksamhet länge och har lärt oss vilka behov som finns och hur centralt det är att erbjuda produkter och tjänster av högsta klass. Därför gör vi regelbundet grundliga besiktningar av alla maskiner och all övrig utrustning, sorterar ut det som är utdaterat och köper in tillräckligt med nytt för att kunna tillgodose de behov som finns bland våra kunder. Vi strävar kontinuerligt efter att bli bättre och att överträffa våra kunders höga förväntningar. Nöjda kunder skapar ringar på vattnet och ett rykte som inte går att köpa för pengar.

Bred kompetens inom mark, underhåll och skötsel
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)